Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til service@sportyfied.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt på én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Brug ikke DAO, da de ikke afleverer pakker til erhvervsadresser, brug derfor GLS eller PostNord.

Du har mulighed for at købe en returlabel direkte af os, hvis du sender fra Danmark.

En label koster hos os 49 kr. og vi benytter GLS til retur i Danmark. Hvis du ønsker at bestille en returlabel, så skriv til os på service@sportyfied.com

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Hvis ikke du henter din pakke og den bliver sendt retur til os og du fortryder dit køb, så vil du blive opkrævet 39 kr. fra det beløb der refunderes som er de reelle fragtomkostninger som vi bliver pålagt af fragtfirmaet. Ønsker du pakken fremsendt igen, så skal du også betale for disse eventuelle fragtomkostninger.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger i forbindelse med købet (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Vi tilbagebetaler kun leveringsomkostninger, når det er hele ordren som retuneres.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Købesummen returneres til din konto senest 14 hverdage fra vi har modtaget besked om fortrydelsen. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Når produktet returneres til Sportyfied, bedes du, såfremt det er muligt, vedlægge en kopi af ordrebekræftgelsen for at sikre den hurtigste ekspedition.

Ved fortrydelse skal varerne sendes til:
Sportyfied
Solmarksvej 2
2605 Brøndby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

FORTRYDELSESRET FOR INDIVIDUALISEREDE PRODUKTER

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Herunder produkter der bestilles til at blive påført med kundens eget tryk og/eller broderi kan ikke byttes eller returneres.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Hent den her

Til:

Sportyfied
Solmarksvej 2
2605 Brøndby
E-mail: service@sportyfied.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:_________________________________________________________________________ 

Bestilt den: _______________________                              Modtaget den: _____________________

Ordrenummer_________

Forbrugerens navn:_________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ______________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Your basket

close